Programari

Vă rugăm să completați un scurt formular de triaj selectând opțiunile de mai jos în funcție de problema pe care o aveți. Vă vom suna noi în aceeași zi sau cel târziu până la sfârșitul urmatoarei zile lucrătoare pentru a confirma ziua și ora programării.

Pentru toate solicitările va fi nevoie de o consultație însă o parte pot fi realizate la telefon sau prin apel video, astfel încât să nu fie nevoie să veniți la cabinet în această perioadă epidemiologică specială, a pandemiei COVID-19.

În zilele libere naționale și weekend cabinetul este închis. Vom răspunde cererilor de programare începând cu prima zi lucrătoare. Detalii despre cum puteți beneficia de asistență medicală în weekend și în afara programului cabinetului găsiți aici. Vă mulțumim pentru înțelegere. Dacă doriți să ne contactați pentru că aveți simptome COVID-19, doriți să vă testați sau aveți deja un test pozitiv COVID-19 sau întrebări despre COVID-19 vă rugăm insistent să citiți mai întâi informațiile din secțiunea INFO COVID-19 (apasă aici).

Cu ce te putem ajuta?

Close Bitnami banner
Bitnami